Εισαγωγή στο Φωτισμό σε Στούντιο σε 5 απλά βήματα

Γιώργος Μυριαγκός

Έχετε σκεφτεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με άνεση όλα τα φωτιστικά σώματα και όλα τα αξεσουάρ που βρίσκονται μέσα σε ένα επαγγελματικό φωτογραφικό στούντιο;
Η Εισαγωγή στο Φωτισμό σε Στούντιο σε 5 απλά βήματα είναι ένα ταξίδι με πολλές ανακαλύψεις πάνω στο φωτισμό. Το στούντιο Ντορ 9 προσφέρει στους σπουδαστές, το κατάλληλο περιβάλλον για θεωρητική αλλά και πρακτική εξάσκηση των όσων διδάσκονται. Διαθέτοντας εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, κυκλόραμα λευκό(λούπα), πολλά φωτογραφικά αξεσουάρ και softboxes, σταθερό φωτισμό και flashes, διαφορετικά background και props, και κυρίως έμπειρους καθηγητές δίνει τη δυνατότητα για ουσιαστική θεωρητική μελέτη και άσκηση. Το διήμερο σεμινάριο θα το τρέξει ο επί χρόνια δάσκαλος και εισηγητής σε στουντιακή φωτογράφιση, φωτογράφος Γιώργος Μυριαγκός, με την αρωγή του σκηνοθέτη και ακαδημαικού Ορέστη Δικαίου.

 

Το σεμινάριο ξεκινάει και τις δύο μέρες με τρίωρη θεωρητική εκπαίδευση, ακολουθεί διάλειμμα μιας ώρας για γεύμα και συζήτηση αποριών. Ακολουθεί τρίωρη εφαρμογή της θεωρίας μέσα στο στούντιο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 15% στο ετήσιο σχολείο φωτογραφίας που θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς και 25% έκπτωση στη χρήση του στούντιο για όλη τη διάρκεια του έτους.
Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες
Κόστος: 80ευρώ

 

Ενότητες:
-Τεχνική ανάλυση του φωτός
-Βασικές αρχές φωτισμού
-Είδη φωτιστικών σωμάτων, σταθερά και studio flash
-Κατανόηση της σχέσης των εντάσεων των φωτιστικών σωμάτων και των βασικών παραμέτρων της φωτογραφικής μηχανής μας
-Εισαγωγή στα Light modifiers
-Βασικές αρχές για φωτιστικά setup πορτραίτου και Still life
-Χρήση ανακλαστήρων και διάφορων άλλων αξεσουάρ φωτισμού
-Το φως ως βασικό εργαλείο αφήγησης
-Πώς αλλάζω την ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας το φως

 

Share